Aanbod

1: Één op één-coachingstraject:

Ben jij het zat en wil je jezelf bij de kladden grijpen?

Je weet dat je iets moet veranderen om weer grip op je (werkende) leven te krijgen. Je bent je bewust van het feit dat je zélf iets moet veranderen, maar je weet niet wat en je weet niet hoe. Waar moet je beginnen?

Herken je één of meer van onderstaande zinnen?

 • Je wilt of moet ander werk vinden, maar je weet niet goed wat
 • Je bent niet tevreden met hoe je je werk handen en voeten moet geven
 • Je voelt je niet voldoende gehoord en gefaciliteerd om je werk op een voor jou juiste manier te doen
 • Doordat je wat ontevreden bent, werkt dit door in je privé-leven
 • Je wilt een move maken maar vindt ook dat anderen om je heen daar niet de ‘dupe’ van moeten worden

Ook ik ben ooit geweest waar jij nu bent.  Zeven jaar geleden wist ik het even niet meer. Ik had net mijn zoveelste diploma gehaald en werkte in de zorg. Een prima baan, maar toch knaagde er iets. Ik wil meer, ik wil vooruit. Maar wat? En hoe? Ik wist het niet. Zoals zoveel vrouwen dacht ik niet in mogelijkheden, maar in wat er voor mij overbleef. Oftewel: eerst kwam mijn gezin, daarna mijn werk, toen mijn familie en vrienden en pas daarna ikzelf. Als ik mijn oudertaken op de basisschool had vervuld, natuurlijk. Op de een of andere manier greep ik overal naast. Ik kon het niet helemaal duiden, maar ik liep steeds achter de feiten aan in plaats van dat ik er grip op kreeg. Ik weet nu dat ik er gewoon niet ‘volle bak’ voor ging. Ik wilde dan wel van alles, maar daar mocht niemand last van hebben.

Na veel omwegen, waarin ik een aantal keren dacht echt mijn droombaan gevonden te hebben, doe ik nu wat ik het liefste doe en ik verdien er zélfs mijn boterham mee.

Wil jij voor eens en voor altijd afrekenen met dat ontevreden gevoel? Laat mij jou vertellen wat mijn succesformule bleek te zijn.

In een 1-op-1-coachingstraject van gemiddeld 6 sessies help ik je om weer grip op je werkende leven te krijgen. Wat kun je verwachten?

 • Je gaat opnieuw ontdekken wie jij eigenlijk ook al weer bent en wat je het liefste wilt
 • Je gaat in kaart brengen waar je goed in bent
 • Je krijgt meer grip op de dingen die écht belangrijk voor je zijn en kunt onbelangrijke zaken uit je leven determineren
 • Je krijgt tips en handvaten die je meteen, nog tijdens het traject, in de praktijk kunt brengen

Mijn werkwijze is no-nonsense, dus naast meelevend ben ik ook confronterend. Dus als je liever papt en nat houdt, ben ik niet jouw coach. 🙂 Wat kun je niet van mij verwachten?

 • Ik ga je niet over je bolletje aaien en je hand vast houden
 • Ik ben open en eerlijk, maar dat wil niet zeggen dat ik een olifant in een porseleinkast ben

Ik ga alles uit de kast halen om jou op het juiste spoor te zetten en dat betekent dat het nu en dan een bumpy ride kan worden. Maar wel met een mooi uitzicht. 🙂

De investering bedraagt voor een traject met de volgende inhoud:

 • een kennismakingsgesprek
 • een uitgebreide analyse van de situatie
 • doelen vaststellen
 • zes coachingsgesprekken van 1 uur en 30 minuten
 • indien gewenst een afrondingsbrief voor het personeelsdossier
 • een telefonische evaluatie met de coachee binnen de periode van 6 tot 12 maanden na afronding van het traject

Totaal € 600,-

2. Beleef Vitaliteit Pakket:

In samenwerking met Anita Tibben van Via Anita Naar Vitaliteit bied ik het zgn Beleef Vitaliteit pakket aan!

Herken je dit?

Vaak, als je ‘sochtends opstaat ben je niet goed uitgerust. Voor je ligt een dag vol verplichtingen en taken. Je weet niet hoe en waar je moet beginnen: voor de kinderen zorgen, boodschappen doen, voor het eten zorgen en je sociale contacten onderhouden. En dan heb je het nog niet eens over je werk! Je houdt van je werk, maar de combinatie met je gezin valt niet altijd mee, sterkte nog: het valt je soms zwaar. Lichamelijke klachten beginnen steeds meer op te spelen; je hebt vaak last van hoofdpijn en je bent moe.

Hoe zou het voor je zijn als.. 

 • Je vaker de dag vol energie en blijdschap start
 • Je meer grip ervaart op je huishouden en de zorg voor je gezin
 • Je je werk en bijna fluitend naast doet
 • Als kers op de taart heb je meer tijd voor jezelf

Dat is mogelijk!

We bieden je het Beleef Vitaliteit Pakket aan, waarbij je in zes opeenvolgende afspraken drie coachingssessies en drie VoetreflexPlus behandelingen krijgt. In de ene week word je gecoacht en in de andere krijg je een VoetreflexPlus behandeling.
De pijlers van de VoetreflexPlus behandeling zijn afgestemd op de coachingssessies waarbij het gaat om de volgende stappen:

Investering is € 300,-, waarvan een gedeelte is te declareren bij je zorgverzekering als je de juiste aanvullende verzekering hebt. Aan het einde traject ga je naar huis met een opgeruimd hoofd, een vitaal lijf en voldoende bagage om je vitaliteit gemakkelijker vast te houden.

3. Zwiepersessie via Skype:

Ben je er klaar voor om je leven een positieve zwieper te geven, maar weet je nog niet goed wat het beste bij je past?  Vul hier je gegevens in en ik kan je in een Skype sessie van 20 minuten gegarandeerd twee gouden tips geven! Gratis!