We gaan los!

Morgenochtend om zeven uur (maar het kan ook maar zo morgen om negentien uur zijn, ik heb het nooit zo het verschil tussen AM en PM helemaal goed onder de knie gekregen) wordt mijn allereerste nieuwsbrief verzonden. Voor mij voelt dat een beetje als het startschot van mijn bedrijf. Een stap in het bedrijfsleven, een stap in The Open. Natuurlijk was ik al wel een beetje aan het Spielerei-en, maar dat was nog niet zo echt. Nu ik mijn vleugels verder spreid en dat ook aan De Wereld laat zien, voelt het wel ‘echt’.

Ik geloof er wel in dat alles gebeurt op het moment dat het moet gebeuren. Dus ja, al die technische toestanden die ik achter de rug heb, hadden ook allemaal een functie. Ik zei het als een Mantra tegen mezelf, maar op een gegeven moment wilde ik eigenlijk liever iets duurs kapot maken, mijn haren met een botte schaar afknippen en een fikkie stoken om er ritueel iets in te verbranden, maakte mij niet uit wát. Tot het moment dat er iets ineens gelúkt was. Op een moment dat ik het totaal niet verwachtte. Ik had die middag iets proberen up te loaden/ te uploaden , en dat lukte dus niet.

fullsizerender

Vooral het ‘Goed gedaan, Evelyn!’ gaf mij een goede stimulans, acht uur na mijn pogingen. Nog bedankt daarvoor, YouTube! 🙂 Het maakte dat ik vandaag in een soort flow kwam. Ik vind het technische gedeelte van een nieuwsbrief maken best nog wel ingewikkeld, maar vandaag lúkte het gewoon! En dat zorgde er weer voor dat ik het vandaag voor elkaar kreeg om de hele nieuwsbrief in elkaar te flansen. Heerlijk!

Ik hoop volgende week de YouTube-video op de site te kunnen inserten, maar ik hou met alles een slag om de arm. Want de techniek staat voor niets. Voor nu heb ik in ieder geval weer veel geleerd, en hoe ik straks dat filmpje van YouTube weer op mijn site krijg: dat gaat vast ook wel weer lukken. Want óók, of misschien wel júist door dit soort glorie-momenten, voorafgegaan aan diepe donkere dalen, geven mij een boost; ik ben bezig met wat ik echt leuk vind, wat ik goed kan en war ik me ook echt mee bezig wil houden. 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s