Droombaaninterview # 6 Paulina Kramer

Paulina

Ik ontmoette Paulina vorig jaar tijdens een vrijgezellenfeest. We kwamen aan de praat over ‘Oekepoek‘, haar Bed & Breakfast in hartje Enschede. Wat ze allemaal vertelde, inspireerde me enorm. Vooral deze zin:

“Wat ik nu dagelijks doe, is eigenlijk niets anders dan bedden verschonen en toiletten schoonmaken. Maar ik heb het nog nooit zó naar mijn zin gehad in een baan.”

Bovenstaande zin is natuurlijk niet helemáál correct, maar ik begreep haar punt. En ik dacht: Wat zou het leuk zijn om interviews af te nemen aan mensen die hun droombaan hebben gevonden. En zo geschiedde.

Ook in dit gesprek met Paulina werd ik weer verrast. Ze heeft in dat jaar niet stil gezeten. Paulina is iemand die bruist van de ideeën en ze dan vervolgens ook gewoon uitvoert. Oekepoek is op dit moment niet meer alleen maar Oekepoek, maar ook Smuls. Wat Smuls precies inhoudt, en hoe ze er toe is gekomen om dit avontuur aan te gaan, vertelt ze in de video. Bedankt voor je medewerking, Paulina!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s