Droombaaninterview # 8 Meta Kolkman

Meta

 

Wanneer je de webshop van Meta bezoekt, ben je al aangenaam verrast, maar eenmaal in haar atelier is het helemaal een feestje. Meta legt enorm veel liefde in de dingen die ze maakt en dat zie je. Van stoelkussen voor de triptrap en Antilop tot labeldoekjes, fotoalbums, naamslingers. Dit en nog veel meer kun je helemaal naar je eigen smaak bij haar bestellen. Het verhaal wat Meta vertelt is er eentje die mij enorm heeft geïnspireerd. Stapje bij beetje heeft ze haar droombaan zelf gecreëerd. De weg was niet zonder hobbels, maar gestaag is ze op haar doel af gegaan. Nu vergeet ze soms gewoon de tijd in haar atelier en ontdekt ze soms dat het al midden in de nacht is. Als dat geen droombaan is..! Bedankt Meta, dat ik jou mocht interviewen!

Op dit moment heeft ze even vakantie, maar je kunt wel gewoon bestellen (mét korting!)

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s