Over mij

Ik ben Evelyn Reidinga. 48 jaar, getrouwd met Bert (52) en moeder van Dennis (23) en Dion (21). In mijn vrije tijd kan ik uren naar series en docu’s kijken (uit zelfbescherming heb ik Netflix vaarwel gezegd), ik hou van haken, foto’s bewerken, bullet-journaling, ben gek op interieur-styling, ik hou er van om uit eten te gaan, wijn te drinken en probeer regelmatig aan lichaamsbeweging te doen in de vorm van Bodypump en hardlopen.

Voltooid verleden tijd.

Na een aantal jaren jobhoppen in verschillende banen waar ik het steeds niet kon vinden en verschillende studies die ik had gevolgd, vond ik in 2011 dan eindelijk de baan die perfect bij me paste. Ik mocht aan de slag als coördinerend begeleider bij een zorginstelling waar ik al een aantal jaren aan de slag was in een andere functie. In 2014 kregen mijn collega’s en ik een nogal ‘onwelkom’ bericht.

Dat was het dan. De baan die perfect bij mij paste, hield domweg op te bestaan.

Vooruitkijken.

Ik kreeg een ‘mobiliteits-menu’ voorgeschoteld. Ik mocht blijven, natuurlijk mocht ik blijven. Ik had tenslotte een vast contract. Ik mocht mee-solliciteren voor de nieuwe functieplaatsen die zouden ontstaan, of een stapje terug doen, met behoud van loon. Maar ik wilde geen stapje terug doen; ik wilde juist vooruit! En als ik dan mijn perfecte baan niet kon uitoefenen, dan maar helemaal weg, uithuilen en helemaal opnieuw beginnen. Ik vroeg mijn werkgever mee te betalen aan een nieuwe opleiding. Een coach-opleiding. Dat wilde hij wel. En ik vertrok. Met pijn in mijn hart, maar met wederzijds begrip en respect. Ik mocht helemaal zelf mijn vertrek regisseren en het werd een soort Marrokkaanse bruiloft: langzaam en langdurig was mijn afscheid. Niet als een pleister die je snel moet ‘afratsen’, maar stapje bij beetje verliet ik het warme bad.
Ik rondde de coachopleiding af en heb een tijdje gezocht naar mijn volgende ideale baan. Ik dacht twee jaar geleden even deze gevonden te hebben. Ik deed mijn werk goed en men was tevreden over mij, daar niet van. Maar ik voelde mij niet gelukkig. Het heeft me veel hoofdbrekens gekost en uiteindelijk heb ik toch nog vrij snel een besluit genomen. Ik ging mijn eigen droombaan creëren.

Tegenwoordige tijd

En nu? Nu heb ik mijn droom waar gemaakt. Ik ben gestart met mijn eigen bedrijf: Beleef Coaching. Nu help ik vrouwen die, net als ik in het verleden, op welke manier dan ook zijn vast zijn gelopen in hun werk. Ik geloof dat iedereen werk kan doen wat preciés bij haar past. Werk waarbij het niet voelt als werk, omdat je precies dát doet waar je goed in bent.

Ik heb niet de meest gemakkelijke weg genomen, onhandig maar dat ligt blijkbaar niet in mijn aard.Maar ik heb wel mijn succesformule ontdekt en ik wil die met jou delen, maar dan zonder de omwegen.  Ik ben niet van de zachte aanpak, ook niet voor anderen. Als je op zoek bent naar iemand die je over je bol aait en je hand vast houdt, dan ga je dat bij mij niet vinden.
Het bestaat: een baan waarin je met met veel energie en passie aan de slag bent. Eentje waar je met ziel en zaligheid werkt en waar je wordt gefaciliteerd om je werk zo goed mogelijk te doen. Want werknemers die met liefde en passie hun werk doen, zijn ook -juist- voor werkgevers pareltjes.

Wie ben ik?

  • Ik hou van kaarsjes aan en met een dekentje op de bank met een boek, maar ook van rücksichtslos beuken in de sportschool. (Het eerste iets vaker dan het tweede)
  • In de bios hou ik van een romantische lovestory maar ook van een slapstick-komedie.
  • Ik ben soms kort door de bocht maar waar nodig neem ik een flinke omweg.
  • Ik heb soms een grote mond, maar ook een heel klein hartje.
  • Ik hou van diepgaande, filosofische discussies en dijenkletsende, platte onderbroekenlol.
  • Ik heb neurotische trekjes als het gaat om details maar ben ook vreselijk chaotisch.

En nu jij!

Als je hier nog steeds leest en je je wellicht herkent in mijn verhaal, klik dan hier voor een gratis Zwieper-sessie via Skype! Wat het kost? Twintig minuten van je tijd! That’s all. in die twintig minuten kan je je al zeker twee tips geven waar je mee verder kunt. Ik ben zuinig op jouw én mijn tijd dus vraag ik je van te voren wat vragen te beantwoorden zodat ik jou gericht kan helpen.

Ja! Ik kan wel een ZWIEPER gebruiken! 🙂